Web NavFleet

Μάθετε για την Εφαρμογή Διαχείρισης και Παρακολούθησης Στόλου Οχημάτων της Telenavis A.E.

Γνωρίστε τη Web NavFleet, μία φιλική στην πλοήγηση εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων. Ενημερωθείτε ανά πάσα στιγμή για τις ακριβείς θέσεις των οχημάτων της επιχείρησής σας και ελέγξτε την ταχύτητα με την οποία κινούνται. Παρακολουθείστε τη διαδρομή και την κατεύθυνση τους σε ένα διαδραστικό χάρτη και λάβετε απολογιστικές αναφορές για την εξέλιξη των δρομολογίων σας.

Αποκτήστε απόλυτη εποπτεία σχετικά με τις συνθήκες μεταφοράς φορτίου, την οδηγική συμπεριφορά των οδηγών και τις στάσεις που πραγματοποιεί κάθε όχημα. Μεταφέρετε φορτία με ασφάλεια και συνέπεια. Αποδείξτε την υπεραξία που προσφέρουν οι υπηρεσίες σας, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες που σας ενημερώνουν για απρόοπτα συμβάντα στο οδικό δίκτυο και έκτακτες περιστάσεις. Ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις εκτάκτων συμβάντων και τη λειτουργία panic button, ώστε να αποφύγετε τα περισσότερα εμπόδια στην ολοκλήρωση των εργασιών σας.

Κερδίστε και πάλι τον έλεγχο του στόλου οχημάτων σας με το Web NavFleet. Αποκτήστε τη δυνατότητα άμεσης αντίδρασης και ολοκληρωμένης παρακολούθησης του στόλου στην οθόνη σας. 

Επιλέξτε τεχνολογίες που σας βοηθούν να εκτελείτε έξυπνα τις εργασίες σας καθημερινά. Εφαρμόστε συστήματα που κάνουν τη διαφορά και αποτελούν μια ουσιαστική επένδυση για το μέλλον της επιχείρησής σας.

Με το Web NavFleet:

 • Βλέπετε πού βρίσκεται και προς τα πού κατευθύνεται κάθε όχημα στο χάρτη
 • Οργανώνετε και διατηρείτε ένα πλήρες ιστορικό κίνησης των οχημάτων σας
 • Παρακολουθείτε το στόλο των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο
 • Λαμβάνετε αναλυτικές απολογιστικές αναφορές με βάση τις εργασίες σας
 • Αξιολογείτε την ποιότητα των υπηρεσιών σας και ελέγχετε τα έξοδα σας

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων Web NavFleet σας παρέχει τη δυνατότητα:

 • Εύρεσης των οχημάτων σας ανά πάσα στιγμή με τη χρήση διαδραστικού χάρτη
 • Αποτύπωσης ιστορικών δρομολογίων με λεπτομέρειες και στατιστικά
 • Εισαγωγής και επεξεργασίας πελατολογίου με διαδραστικές φόρμες
 • Οργάνωσης και δρομολόγησης εργασιών με πολλαπλές στάσεις
 • Ενημέρωσης συμβάντων και τυχόν προβλημάτων με χρήση “alarms”
 • Ενημέρωσης της κυκλοφοριακής κατάστασης σε πραγματικό χρόνο
 • Παροχής αναλυτικών αναφορών για τη βέλτιστη διαπραγμάτωση των εργασιών σας

Επωφεληθείτε από την εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων Web NavFleet

Η Web NavFleet με χαμηλό κόστος και εύκολη χρήση σας επιτρέπει να ψηφιοποιείτε τις εργασίες σας και να διαχειρίζεστε το στόλο των οχημάτων σας γρήγορα και αποτελεσματικά.
Με οικολογική συνείδηση, η εφαρμογή εγγυάται φιλικές προς το περιβάλλον διεργασίες και στοχεύει στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Με συνεχής υποστήριξη από εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη που είναι κοντά σας όποτε χρειαστεί, η Web NavFleet προσφέρει λύσεις σε κάθε σας ανάγκη. Η εφαρμογή ανανεώνεται διαρκώς με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση, την αύξηση της λειτουργικότητας και τη βελτίωση της αποδοτικότητάς της.

Γνωρίστε τα κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής

Ενεργοποιήστε συναγερμούς ειδοποιήσεων

Ενεργοποιήστε το είδος συναγερμού της επιλογής σας, ανάλογα με το είδος των προϊόντων που μεταφέρονται στα οχήματα του στόλου σας. Οι συναγερμοί θερμοκρασίας προστατεύουν τα προϊόντα που μεταφέρονται με ψυγεία, ενώ οι συναγερμοί ταχύτητας και επιτάχυνσης βοηθούν τους οδηγούς να οδηγούν με ασφάλεια μέσα στα επιτρεπόμενα όρια των ταχυτήτων. Οι συναγερμοί γεωγραφικής περιοχής διασφαλίζουν την έγκαιρη δρομολόγηση του στόλου των οχημάτων σας κατα την διεκπεραίωση εργασιών. Επιπρόσθετα, διατίθεται panic button για την ασφάλεια του οδηγού, του οχήματος και του φορτίου.

Λάβετε αναλυτικές απολογιστικές αναφορές

Δημιουργήστε απολογιστικές αναφορές, παρακολουθήστε την αποδοτικότητα των διεργασιών σας και το κόστος διαπραγμάτωσης τους. Αξιολογήστε την ποιότητα των υπηρεσιών σας βασιζόμενοι σε στατιστικά στοιχεία και λάβετε πρόσβαση στο ιστορικό δρομολογίων για να ενημερωθείτε για την εξέλιξη της επιχείρησής σας στο χρόνο. Βελτιώστε τις παραμέτρους που επιθυμείτε, επεξεργαστείτε το πελατολόγιο σας και οργανώστε τις εργασίες σας εύκολα σε ψηφιακά αρχεία, χωρίς την χρήση χαρτιού.

Παρακολουθήστε τον στόλο των οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο

Ενημερωθείτε ανα πάσα στιγμή για την ακριβή θέση των οχημάτων της επιχείρισής σας. Ελέγξτε την ταχύτητα, την κατάσταση κίνησης, την κατεύθυνση και την διαδρομή που ακολουθούν σε πραγματικό χρόνο. Λάβετε ειδοποιήσεις για την επιτυχή ολοκλήρωση των εργασιών σας και ειδοποιηθείτε για τυχόν καθυστερήσεις, προβλήματα ή ανεκτέλεστες εργασίες. Περιηγηθείτε σε έναν εύχρηστο διαδραστικό χάρτη για μια ακριβή και εύκολη παρακολούθηση του στόλου των οχημάτων σας.

Ζητήστε μια εξατομικευμένη περιήγηση σήμερα

Βελτιώστε την απόδοση των υπηρεσιών σας σήμερα με τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis. Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση των εφαρμογών Web NavFleet, WorkForce Manager και GeoManager. Λάβετε επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς και ανακαλύψτε σύγχρονες λειτουργίες αυτοματοποίησης, διαμορφωμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας.

ON-DEMAND DEMO

Γιατί να επιλέξω την Web NavFleet από την Telenavis A.E.;

 • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
 • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται το WebNav Fleet από την Telenavis για τη διαχείριση του στόλου των οχημάτων τους.
 • Οι χάρτες της Web NavFleet είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.
 • Η εφαρμογή παρακολούθησης και διαχείρισης στόλου οχημάτων είναι φιλική προς το χρήστη και προσφέρει πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
 • Η συσκευή τηλεματικής του Web NavFleet είναι τελευταίας τεχνολογίας, με σήμανση CE και εγγύηση καλής λειτουργίας.
Μετάβαση στο περιεχόμενο