ΕΣΠΑ
telenavis

TELENAVIS Q&A

Προσφέρουμε απαντήσεις στις καθημερινές σας ερωτήσεις

Βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις για τη χρήση των εφαρμογών διαχείρισης στόλου οχημάτων και εργασιών της Telenavis.

Μπορεί ο δρομολογητής να κάνει μεταβολές και τροποποιήσεις των εργασιών μετά την ολοκλήρωση της αυτόματης δρομολόγησης;

Ναι, ο δρομολογητής έχει την δυνατότητα να αλλάξει ή να μεταφέρει τις εργασίες από το ένα δρομολόγιο στο άλλο, καθώς επίσης και να μεταβάλλει την σειρά ή την προτεραιότητα των εργασιών του κάθε δρομολογίου.

Η επιχείρηση μου δουλεύει με συγκεκριμένο τρόπο. Μπορούν τα προγράμματα διαχείρισης στόλου οχημάτων και εργασιών να προσαρμοστούν στις ανάγκες μου;

Το λογισμικό της Telenavis καλύπτει μια ευρία γκάμα αναγκών και προσφέρει λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Επειδή το λογισμικό έχει φτιαχτεί εξ’ ολοκλήρου από τους ειδικούς μας, οποιαδήποτε παραμετροποίηση απαιτείται, μπορεί να υλοποιηθεί από εμάς κατόπιν συνεννόησης.

Μπορώ να δρομολογήσω και να εκτελέσω τις παραγγελίες μου μέσα σε μια ημέρα μέσω της εφαρμογής διαχείρισης εργασιών της Telenavis;

Το σύστημα αξιολογεί και δρομολογεί τις εργασίες παράδοσης με βάση τους πόρους, δηλαδή τα οχήματα που του διαθέτετε. Αν είναι εφικτό να δρομολογηθούν όλες οι εργασίες την ίδια ημέρα, το σύστημα σας παρέχει την λύση, προτείνοντας σας τη βέλτιστη οργάνωση και διαδρομή.

Τι στοιχεία μπορώ να πάρω από την εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων της WebNav Fleet;

Η Web NavFleet σας επιτρέπει να δείτε την κατάσταση του στόλου οχημάτων σας καθώς και την ταχύτητα και την φορά κίνησης τους. Παράλληλα σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις ενδείξεις των αισθητήρων και τις αποκλίσεις θερμοκρασίας του οχήματος σας και του περιεχομένου του.

Σε τι διαφέρουν τα προγράμματα διαχείρισης στόλου οχημάτων και εργασιών Web NavFleet και WorkForce Manager;

To Web NavFleet είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης στόλου οχημάτων και εστιάζει στο όχημα και στην πορεία των διεργασιών του. Η WorkForce Manager είναι μια εφαρμογή δρομολόγησης και πιστοποίησης παράδοσης (POD) που απαιτεί διαδραστικότητα από τον οδηγό.

Πόσο κοστίζει η ετήσια συνδρομή στις εφαρμογές διαχείρισης εργασιών;

Το κόστος συνδρομής στα προγράμματα διαχείρισης στόλου οχημάτων και εργασιών της Telenavis AE ανέρχεται στα 180 ευρώ το χρόνο.

Μπορώ να κάνω δρομολόγηση των εργασιών μου με την WorkForce Manager;

Η WorkForce Manager προσφέρει την δυνατότητα στους χρήστες να δρομολογήσουν και να οργανώσουν τις εργασίες τους με βάση τους πόρους και τις ανάγκες τους. Παράλληλα, η εφαρμογή δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης του στόλου οχημάτων και σας παρέχει πιστοποίηση παράδοσης σε πραγματικό χρόνο.

Πώς μπορώ να ξέρω πόσα καύσιμα καταναλώνει το όχημα μου κατά την εκτέλεση των προγραμματισμένων διεργασιών;

Σε περίπτωση που το όχημα σας έχει canbus, η Telenavis σας προσφέρει την δυνατότητα να ελέγχετε την τρέχουσα τιμή πληρότητας του ντεπόζιτου, καθώς επίσης και την κατανάλωση που έκανε το όχημα σας στο χρονικό διάστημα που σας ενδιαφέρει.

Τι μπορώ να κάνω αν δεν βλέπω τα οχήματά μου στον διαδραστικό χάρτη των εφαρμογών; Πως το αντιμετωπίζω;

Αν δεν μπορείτε να δείτε τα οχήματά σας, αρχικά βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο. Στην συνέχεια ανανεώστε την σελίδα της εφαρμογής και τέλος επιλέξτε την ομάδα οχημάτων στην οποία ανήκει το όχημα που ψάχνετε. Σε περίπτωση που συνεχίζετε να μην βλέπετε το όχημα σας μετά από τις παραπάνω ενέργειες, επικοινωνήστε άμεσα με τους ειδικούς μας στο 2108124100, τις καθημερινές από τις 08:00 μέχρι τις 18:00.

Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μπορώ να βλέπω τις ώρες εργασίας του οδηγού στις εφαρμογές;

Σε περίπτωση χρήσης ID button, μπορείτε να δείτε τις ώρες εργασίας του κάθε οδηγού για την χρονική περίοδο που σας ενδιαφέρει μέσα από τις αναφορές του συστήματος. Μπορείτε παράλληλα να έχετε πρόσβαση στην τηλεματική διαχείριση του αντίστοιχου οχήματος.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε; Κανένα πρόβλημα!

Η καταρτισμένη ομάδα των experts της Telenavis αναλαμβάνει να σας ενημερώσει αναλυτικά για τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών, επιλύοντας κάθε σας απορία. Είμαστε εδώ για να σας συμβουλεύσουμε από το πρώτο κιόλας βήμα.

Δωρεάν 30’ Συμβουλευτική

Ζητήστε μία

Demo Παρουσίαση

Μιλήστε με την

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε την

Τεχνική Υποστήριξη