enel
+

Δίκτυα Πωλήσεων & Franchise - Telenavis /

globeΔίκτυα Καταστημάτων

Η χρήση Γεωγραφικής Πληροφορικής και η αξιοποίηση των αποτελεσμάτων σε διοικητικό, τεχνικό και λειτουργικό επίπεδο αποτελεί κοινό μυστικό των επιτυχημένων εταιρειών σε διεθνές επίπεδο.

Η συνδυασμένη παρουσίαση, πάνω σε ένα χάρτη, διαφορετικών βάσεων δεδομένων όπως τα γενικά δημογραφικά στοιχεία, το υπάρχον πελατολόγιο και η συμπεριφορά του, το πιθανό πελατολόγιο και η αναμενόμενη συμπεριφορά του, αλλά και τα δίκτυα του ανταγωνισμού, μπορεί να αποκαλύψει το χάρτη  των στρατηγικών ενεργειών για εσάς και τους συνεργάτες σας.

Η επικοινωνία και η ροή της Γεωγραφικής Πληροφορίας μέσα σε όλα τα τμήματα μιας εταιρείας, αλλά και εκτός αυτής, δίνει συγκριτικά πλεονεκτήματα, που θα οδηγήσουν βαθμιαία την εταιρεία σας να κάνει βήματα μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Με μια ματιά στην λίστα των ενδεικτικών πελατών θα δείτε ότι ήδη σήμερα η Γεωγραφική Πληροφορική είναι παρούσα σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό επιτυχημένων επιχειρήσεων.


Εταιρείες όπως η Cosmote, η Vodafone, η ΤΙΜ, η ΔΕΛΤΑ, η ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, η DIAGEO, η FOODRINCO, η EDEN SPRINGS, ο ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, αλλά και ASDA , Babies “R” Us, Best Buy, Bob’s Stores, Bombay Company, Bridgestone/Firestone, BP Amoco , Camelot , Charming Shoppes, Christmas Tree Shops, Circuit City, CostCo, Crate & Barrel, Cycle Gear, CVS, Dick’s Sporting Goods, Domain, Inc., DSW Shoe Warehouse, Elder-Beerman, Equiva (Shell/Texaco), EXPO Design Center, Family Dollar, Famous Footwear, FootAction, General Cinema, Golf Galaxy, Helzberg Diamonds, Home Depot, Jacobson’s, John Deere, Jo-Ann Stores, J.C. Penney Company, Inc., Kinko’s, Kinko’s, Kitchen etc., Kohl’s, K•B Toy’s, Linens ‘n Things, Longs Drug Stores, Mail Boxes, Etc., Marks & Spencer, Modern Woman, NAPA Auto Parts, Party City, Patient First, PriceSmart, PETsMART, Rite Aid, Ross Stores, Rowe, REI, Sephora, Service Merchandise, ShowPlace, Sport Chalet, Talbots, Teach & Play Smart, The Home Depot, Today’s Man, United Retail Group (The Avenue), USAGander Mountain Gap Inc., Yankee Candle, YES Appliances & Furniture, Zany Brainy, 7-Eleven, σε διεθνές επίπεδο έχουν χρησιμοποιήσει ήδη με μεγάλη επιτυχία την γεωγραφική πληροφορία, μέσα στα συστήματα ανάλυσης και λειτουργίας τους.

Πώς μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε ως ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα την Γεωγραφική Πληροφορική και σε ποιους τομείς της επιχείρησης σας; Ανακαλύψτε το εδώ και ενημερωθείτε για το που η Γεωγραφική Πληροφορία δίνει προστιθέμενη αξία και πώς μπορείτε να ξεκινήσετε άμεσα, στους παρακάτω τομείς:

  • Ανάλυση Πωλήσεων ανά γεωγραφικό τομέα και κατανομή περιοχών ευθύνης
  • Κατανομή πελατολογίου ανά διεύθυνση, οικοδομικό τετράγωνο, Τ.Κ. ή δήμο
  • Επιλογή βέλτιστων περιοχών για την ανάπτυξη του δικτύου των καταστημάτων σας
  • Δρομολόγηση των πελατών σας προς τα καταστήματα σας μέσα από την ιστοσελίδα σας
  • Ελαχιστοποίηση κόστους διακίνησης σας με την εύρεση βέλτιστων δρομολογίων

Και εάν πιστεύετε πως το κόστος είναι απαγορευτικά υψηλό ή πως θα απαιτηθεί εκπαίδευση του προσωπικού σας που είναι ήδη υπέρ το δέον απασχολημένο ή πως η εταιρεία σας δε θέλει να επενδύσει σε τεχνολογία, τότε σας λέμε απλά… ότι τίποτα από όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο.

Η υπηρεσία SmartMap αποτελεί την πλέον σύγχρονη διαδικτυακή εφαρμογή της Telenavis A.E. και απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις ή εταιρείες που επιθυμούν να ενσωματώσουν νέες καινοτόμες τεχνολογίες με μικρό κόστος για να πετύχουν την ελαχιστοποίηση του επιχειρηματικού ρίσκου και την ασφαλή επέκταση του δικτύου των πωλήσεων.

Η χρήση του SmartMap προϋποθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο, λειτουργεί και ανταποκρίνεται σε διαφορετικές συσκευές (mobile/tablet) και είναι προσβάσιμη από κάθε web browser. Κύρια χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η απλότητα στο σχεδιασμό, η ευχρηστία και η ασφάλεια των δεδομένων.

Μην αναβάλετε την απόφαση να ξεκινήσετε το πρώτο βήμα που θα σας φέρει πιο κοντά στο αύριο, και εμείς είμαστε στη διάθεσή σας για να υλοποιήσουμε γρήγορα και αποτελεσματικά τις βέλτιστες λύσεις με το ελάχιστο κόστος.