ΕΣΠΑ
telenavis

DECISION SUPPORT SYSTEM

GeoManager

Δημιουργήστε θεματικούς χάρτες με τα δικά σας δεδομένα και σημεία ενδιαφέροντος, δημιουργήστε what if σενάρια κι ευκαιρίες ανάπτυξης με γεωχωρικές παραμέτρους.


Ενδιαφέρομαι για Demo
Οι εφαρμογές μας
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIn19@
ΕΠΑνΕΚ

Μας εμπιστεύονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες

ΘΕΜΑΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ

Επωφεληθείτε από την εφαρμογή Γεωγραφικής Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών

Το GeoManager, είναι ένα πρωτοποριακό εργαλείο δημιουργίας αποφάσεων με οπτικοποιημένη χαρτογράφηση και χρήση πολλαπλών επιπέδων πληροφορίας για το κάθε σημείο. Δημιουργήστε τους θεματικούς χάρτες που αφορούν την επιχείρησή σας ή τον οργανισμό σας και πάρτε στρατηγικές αποφάσεις για τους στόχους σας. Χρησιμοποιήστε τράπεζες δημογραφικών δεδομένων, σημείων ενδιαφέροντος, σημείων ανταγωνισμού ή συνεργατών και όποιου άλλου στοιχείου σας ενδιαφέρει.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ “ΠΟΥ;”

Ψηφιακή χαρτογράφηση των σημείων δράσης σας σε πίνακα ή χάρτη

Αξιοποιήστε τράπεζες δεδομένων

Προσδιορίστε πόσο αποτελεσματικό είναι το δίκτυο εξυπηρέτησης των πελατών σας, εντοπίστε πού υπάρχει ευκαιρία κι εκμεταλλευτείτε την. Ελέγξτε την συγκέντρωση και την απόδοση των καταστημάτων σας και αποφασίστε ποια σας συμφέρει να αναβαθμίσετε ή ακόμα και να κλείσετε. Παρακολουθείστε την κίνηση των υφιστάμενων ή δυνητικών πελατών σας και λάβετε απολογιστικές αναφορές για την δράση των ανταγωνιστών σας στην κάθε περιοχή ενδιαφέροντος.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

Ο πολύτιμος σύμβουλός σας στην ψηφιακή γεωγραφική ανάλυση

Με το GeoManager βελτιώστε τις υπηρεσίες σας και εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από μια εφαρμογή, εύκολη στη χρήση και διαθέσιμη ακόμα και χωρίς εξοπλισμό ή λογισμικό
Θεματικοί χάρτεςΧάρτες Χωρικής και Χρονικής ΑπόστασηςΣημεία και περιοχές ενδιαφέροντοςΕπιλογή δεδομένων και στοιχείωνΑνάλυση σε Τ.Κ.

Δημιουργήστε τους δικούς σας Θεματικούς χάρτες

Εισάγετε εύκολα τα δεδομένα σας και οπτικοποιείστε πολλαπλά επίπεδα πληροφοριών ανά κατηγορία, σε πίνακα ή σε ψηφιακό χάρτη.

Εισάγετε τα δικά σας δεδομένα ανά τύπο και κατηγορία και επιλέξτε να εμφανίζονται οι κατηγορίες που θέλετε κάθε φορά με ένα κλικ. Δημιουργήστε ένα πλαίσιο συνεχούς ενημέρωσης για την εξέλιξη του τι συμβαίνει σε κάθε περιοχή με πολυεπίπεδη και λεπτομερή ανάλυση των περιοχών του ενδιαφέροντός σας με βάση τα χαρακτηριστικά τους. Επιλέξτε την προβολή που σας εξυπηρετεί, είτε σε πίνακα είτε σε χάρτη.

 

Χάρτες Χωρικής και Χρονικής Απόστασης

Καταχωρίστε τα δεδομένα σας και δημιουργείστε υποθετικά σενάρια.

Δημιουργήστε κατηγορίες και υποκατηγορίες και συγκεντρώστε όλα σας τα δεδομένα σε ένα ενιαίο ψηφιακό αρχείο. Αναλύστε τις πληροφορίες σας ανά διοικητική ή θεματική ενότητα και δημιουργήστε περιοχές δράσης με βάση την χιλιομετρική τους απόσταση. Λάβετε αυτόματη γεωγραφική ισοκατανομή με βάση τα σημεία εξυπηρέτησης, αλλά και των σημείων δράσης του ανταγωνισμού. Επωφεληθείτε από τη δημιουργία πολυγώνων υψηλής συγκέντρωσης κριτηρίων «εμπορικότητας» και οργανώστε τις υπηρεσίες σας αποτελεσματικά.

Σημεία και περιοχές ενδιαφέροντος

Εισάγετε δεδομένα πολλαπλών κατηγοριών και διερευνήστε ευκαιρίες.

Δημιουργήστε θεματικούς χάρτες με δεδομένα πολλαπλών κατηγοριών, ανακαλέστε αυτά που θέλετε κάθε φορά με ένα κλικ και δείτε οπτικοποιημένη, σε διαδραστικό χάρτη ή πίνακα, την υπόθεση που σας ενδιαφέρει. Διατηρήστε όλη την απαραίτητη πληροφορία διαθέσιμη στον οργανισμό σας, μοιράστε δικαιώματα επεξεργασίας στους συνεργάτες σας και λάβετε στρατηγικές αποφάσεις για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων σας.

Επιλογή δεδομένων και στοιχείων

Επιλέξτε τα δεδομένα σας από επικαιροποιημένες βιβλιοθήκες

Επιλέξτε τα δεδομένα που χρειάζεστε από διαρκώς επίκαιρες δεξαμενές και δημιουργήστε οπτικοποιημένες υποθέσεις. Δημογραφικά στοιχεία ανά περιοχή, συνδυασμός επιπέδων πληροφορίας με δίκτυα – όπως ακίνητη περιουσία δήμου, χάρτες επικινδυνότητας κλπ, Επίσημα έγγραφα (ΦΕΚ – Πράξεις Εφαρμογής – Δημοτικές Αποφάσεις κλπ), στοιχεία ανταγωνισμού, στοιχεία πελατών (που δραστηριοποιούνται οι πελάτες μου), σημεία δημοσίων δομών (νοσοκομεία, δημοτικά ιατρεία, σχολικές μονάδες) και πολλές άλλες επιλογές ιδιωτικών και δημοσίων δικτύων.

Ανάλυση σε Τ.Κ., δήμο, νομό ή περιφέρεια

Οπτικοποιείστε και αναλύστε τα δεδομένα σας.

Συγκεντρώστε όλα σας τα δεδομένα σε ένα ενιαίο ψηφιακό αρχείο, ανακαλέστε τις κατηγορίες που επιθυμείτε να επεξεργαστείτε ανά διοικητική ή θεματική ενότητα κι επιλέξτε την κατανομή τους σε Τ.Κ., δήμο, νομό ή περιφέρεια. Ή δημιουργήστε πολύγωνα της επιλογής σας, ανάλογα με τα κριτήρια ανάλυσης που θα σας βοηθήσουν στις αποφάσεις σας. Λάβετε αυτόματη γεωγραφική ισοκατανομή και οργανώστε τις δραστηριότητές σας ανάλογα.

ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΣ

Δείτε τα οικονομικά οφέλη από τις εφαρμογές της Telenavis

Οδηγήστε την επιχείρησή σας στην ψηφιακή εποχή με τα προϊόντα τεχνολογίας
 της Telenavis. Do the maths!

20%

Λιγότερα χιλιόμετρα
ανά μήνα

Βάζουμε τέλος στα αλληλοεπικαλυπτόμενα δρομολόγια

98%

Εκμετάλλευση
χωρητικότητας οχημάτων

Οι εφαρμογές μας υπολογίζουν τη φόρτωση των οχημάτων σας στο μέγιστο της δυναμικότητάς τους

5%

Αύξηση τζίρου
ανά μήνα

Υποσχόμαστε υποδειγματική εμπειρία στους πελάτες σας

500%

Αύξηση ROI
ανά έτος

Υποσχόμαστε εξωπραγματικό ποσοστό ROI της επένδυσής σας

30 ΜΕΡΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Ζήστε την εμπειρία των εφαρμογών Web NavFleet & Workforce Manager και γνωρίστε το GeoManager

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση των σύγχρονων εφαρμογών, Web NavFleet & Workforce Manager με την επαγγελματική υποστήριξη από την ομάδα των experts μας

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ROI ONLINE

Υπολογίστε με 2 clicks το όφελος που μπορείτε να αποκομίσετε

σε πραγματικά νούμερα, με τα καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας της Telenavis

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΟΦΕΛΗ - ΑΠΕΙΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Γνωρίστε τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής Γεωγραφικής Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών

Διερευνήστε τις λειτουργικότητες του πρωτοποριακού εργαλείου GeoManager. Λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματα χωρικού προσδιορισμού και σχεδιάστε τη στρατηγική ανάπτυξης της εταιρείας σας.

Οπτικοποίηση δεδομένων σε χάρτη

Εύκολη εισαγωγή δεδομένων σε ψηφιακό διαδραστικό χάρτη, με πολλαπλά επίπεδα πληροφοριών ανά κατηγορία. Δημιουργήστε τα δικά σας εικονίδια για να έχετε όλη την πληροφορία με μια ματιά!

Δικαιώματα διαχείρισης της πληροφορίας

Δημιουργείστε την επιχειρησιακή σας ομάδα και δώστε πρόσβαση στους θεματικούς χάρτες σας και τα εργαλεία δημιουργίας τους, ανάλογα. Κοινή χρήση για όλο τον οργανισμό.

Σημεία και Πολύγωνα -Πληροφορίες σε καρτέλες

Εισάγετε δεδομένα πολλαπλών κατηγοριών και ανακαλέστε αυτά που θέλετε κάθε φορά με ένα κλικ. Διατηρήστε όλη την απαραίτητη πληροφορία διαθέσιμη.

Παραγωγή θεματικών χαρτών

Παραγωγή θεματικών χαρτών με ειδικά χαρτογραφικά υπόβαθρα, για την αποτύπωση των σημείων και των περιοχών, ανάλογα με τις παραμέτρους ενδιαφέροντος σας.

Διαδραστική ανάλυση και γεωγραφική ισοκατανομή

Χρησιμοποιήστε διαδραστική ανάλυση δεδομένων με επιλογή περιοχής από τον χάρτη & δημιουργήστε αυτόματα γεωγραφική ισοκατανομή με κέντρο τα σημεία ενδιαφέροντος σας.

Πολλαπλά χαρτογραφικά υπόβαθρα

Δημιουργήστε τους θεματικούς σας χάρτες με πολλαπλά δορυφορικά ή διανυσματικά, χαρτογραφικά υπόβαθρα και παραγωγή εικονιδίων, για καλύτερη απεικόνιση.

Δρομολόγηση πολλαπλών σημείων

Δημιουργήστε “what if” σενάρια με τη δυνατότητα παραγωγής δρομολόγησης πολλαπλών σημείων για εύρεση χρόνου και χιλιομέτρων ανάμεσα σε 2 οποιαδήποτε σημεία.

Οπτικοποίηση περιοχών βάσει κριτηρίων

Επιλέξτε τα κριτήριά σας και δημιουργήστε πολύγωνα υψηλής συγκέντρωσης κριτηρίων  εμπορικότητας, επικινδυνότητας, ευκαιριών κτλ.

Εφαρμογή σε Χωροταξία – Πολεοδομία

Δημιουργήστε ψηφιακούς χάρτες με διαχείριση και απεικόνιση δεδομένων χρήσεων γης, χωροταξίας και υποδομών.

Σύνδεση σημείων & πολυγώνων με πληροφορία νομοθεσίας

Ισχύουσα νομοθεσία για κάθε οικοδομικό τετράγωνο. Διασύνδεση με έγγραφα (ΦΕΚ – Πράξεις Εφαρμογής – Δημοτικές Αποφάσεις κλπ).

Λειτουργικότητες για Τοπική Αυτοδιοίκηση

Ψηφιοποίηση των Χρήσεων Γης και των Πράξεων Εφαρμογής. Δίκτυα – ακίνητη περιουσία δήμου, χάρτες επικινδυνότητας.

Mobile έκδοση

Κατεβάστε την mobile εφαρμογή για μεγαλύτερη ευκολία και διερεύνηση ευκαιριών διαρκώς, από όπου κι αν βρίσκεστε!

Web NavFleet | Διαχείριση Στόλου Οχημάτων

REAL TIME ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ

Web NavFleet

Εφαρμογή διαχείρισης και παρακολούθησης στόλου οχημάτων

Περισσότερα 
WorkForce Manager | Δρομολόγηση Στόλου Οχημάτων

LAST MILE DELIVERY

WorkForce Manager

Εφαρμογή διαχείρισης δρομολογίων, POD & last mile delivery

Περισσότερα 

30’ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Είστε έτοιμος/-η να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στη νέα ψηφιακή εποχή;

Αν ναι, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύντομα, η ομάδα των experts, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να χαρτογραφήσει τις ανάγκες σας.

Κλείστε online meeting →

Μιλήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Μιλήστε με έναν expert

Δωρεάν 30’ Συμβουλευτική

Ζητήστε μία

Demo Παρουσίαση

Μιλήστε με την

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε την

Τεχνική Υποστήριξη