Telenavis

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Προχωράμε μπροστά αναπτύσσοντας νέες & καινοτόμες τεχνολογίες

Επενδύουμε καθημερινά στην ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογίων για να δημιουργήσουμε τελικά, τους νέους, στρατηγικούς σας συνεργάτες.


Ας το αναλύσουμε
@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIn19@

Μας εμπιστεύονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες

ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΑΣ

Από την πρώτη μέρα ίδρυσης της εταιρείας μας, η έρευνα βρίσκεται στο επίκεντρο των δράσεων μας

Η καινοτομία και οι νέες τεχνολογίες δεν θα μπορούσαν να αναπτυχθούν χωρίς την έρευνα και η Telenavis, είναι σταθερά πρωτοπόρος και σε αυτόν τον τομέα. Η περιβαλλοντική προστασία από τα πλαστικά, η ανάπτυξη μιας συνεργατικής πλατφόρμας logistics και διασύνδεσης αξόνων ταχείας κυκλοφορίας και η ανάπτυξη διαλειτουργικών συστημάτων πολιτικής προστασίας είναι κάποια από τα ερευνητικά προϊόντα που αναπτύσσουμε.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

TRACKPLAST

Ανάπτυξη Καινοτόμου Συστήματος Ιχνηλασίας των Πλαστικών Απορριμμάτων Συσκευασίας Καταναλωτικών Προϊόντων για την Αντιμετώπιση Του Φαινομένου της Θαλάσσιας Ρύπανσης

TRACKPLAST

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

SYNLOG

Ανάπτυξη συνεργατικής πλατφόρμας logistics για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και οργάνωση του μεταφορικού έργου, την διαφάνεια της διαδρομής και της παράδοσης του κάθε προϊόντος.

Στόχος της παρούσας πρότασης είναι η εισαγωγή νέων τεχνολογιών και νέων εργαλείων -μέσα από ένα ενοποιημένο ολιστικό περιβάλλον- που θα δίνουν την δυνατότητα συνεργατικότητας μεταξύ όλων των εταιρειών εμπορευματικών μεταφορών και όλων των υπόλοιπων μερών της εφοδιαστικής αλυσίδας (προμηθευτές, πελάτες, εμπορευματικά κέντρα), την αποτελεσματικότερη διαχείριση και οργάνωση του μεταφορικού έργου, την διαφάνεια της διαδρομής και της παράδοσης του κάθε προϊόντος, την είσοδο τους σε νέες αγορές όπως το ηλεκτρονικό επιχειρείν και όλα αυτά μέσω μιας ευέλικτης συνεργατικής πλατφόρμας που θα προσφέρεται στο σύννεφο (cloud) ως υπηρεσία SaaS (software as a service), θα χρησιμοποιεί αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης για την δρομολόγηση και δεδομένα από IoT συσκευές και με αναβαθμισμένη ασφάλεια και υιοθέτηση smart contracts με χρήση τεχνολογίας blockchain.

Το προτεινόμενο σύστημα αφορά την πλειονότητα των επιχειρήσεων μεταφορών στην Ελλάδα, επιχειρήσεις που καλύπτουν οποιασδήποτε μορφής δίκτυο διανομής, σε δυναμικό χρόνο και με απροσδιόριστες διαφοροποιήσεις κατά την μεταφορά, όπου μεταβάλλεται συνεχώς και γενικότερα επιχειρήσεις με όραμα για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή η οποία και θα αποτελέσει καταλύτη στις μελλοντικές επιχειρηματικές εξελίξεις.

Η τεχνολογική καινοτομία έγκειται σε: χρήση ενός δυναμικού περιβάλλοντος σχεδιασμού διαδικασιών, αλγόριθμους ανάλυσης και βελτιστοποίησης δρομολογίων, τεχνολογίας blockchain και smart contracts για την ασφαλέστερη και κοινώς αποδεκτή ανταλλαγή εγγράφων και πληροφοριών, τεχνολογίες machine learning για την εκμάθηση και ανατροφοδότηση του συστήματος με δυναμικά διαφοροποιημένα δεδομένα κίνησης κάθε φορά και τέλος μια ολοκληρωμένη προσέγγιση ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες, με πολύ φιλικό τρόπο προς τους τελικούς χρήστες και σε ανταγωνιστική τιμή. Το γενικό όραμα της προτεινόμενης έρευνας είναι να εφαρμόσει καινοτόμες τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα των παραδόσεων συνδυάζοντας τα δεδομένα της διανομής και παράδοσης.

Website link: https://synlog.telenavis.com/

Project Acronym: SYNLOG
Project Title: ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ LOGISTICS

SYNLOG

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

C-ROADS GREECE

Κοινή δράση των Ευρωπαϊκών Διαχειριστών Οδικών Υποδομών, για την ανάπτυξη, δοκιμή και εφαρμογή υπηρεσιών συνεργατικών ευφυών συστημάτων μεταφορών (C-ITS services).

Ιστοσελίδα Έργου 
c-roads

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Co-Protect

Συνεργατικός Σχηματισμός Διαλειτουργικών και Ολιστικών Συστημάτων Πολιτικής Προστασίας, με όραμα την ανάπτυξη ενός διεθνούς Cluster και συνέργειά του με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό

Ιστοσελίδα Έργου 
Co-Protect

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

In Compose for M&L Cluster

Πρωτοβουλία συνεργατικής ανάπτυξης και αξιοποίησης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών κινητικότητας και logistics, για έξυπνες λύσεις και ανάπτυξη 10 καινοτόμων Προϊόντων σε συνεργατικά σχήματα.

Ιστοσελίδα Έργου 
In Compose for M&L Cluster

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

I4byDESIGN

Παροχή στρατηγικής και επιχειρησιακής υποστήριξης στις ελληνικές μεταποιητικές επιχειρήσεις, με στόχο τον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των βιομηχανικών τους διεργασιών.

Ιστοσελίδα Έργου 
I4byDESIGN

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αναβάθμιση της επιχείρησης για την ανάπτυξη της ικανότητάς της στις νέες αγορές. Περιλαμβάνει ανάπτυξη μοντέλων Saas, cloud computing services, CRM νέας γενιάς και τεχνολογικού εξοπλισμού.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΕΡΓΑΛΕΙΟΘHΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚOΤΗΤΑΣ

Εκσυγχρονισμός της επιχείρησης και στην απόκτηση καινοτόμου παραγωγικού εξοπλισμού/λογισμικού, ο οποίος θα αυξήσει την συνολική παραγωγικότητα.

ΕΡΓΑΛΕΙΟΘHΚΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚOΤΗΤΑΣ

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΨΗΦΙΑΚOΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜOΣ

Ενίσχυση της παραγωγικής, εμπορικής και διοικητικής λειτουργία, αναβάθμιση τρόπου επικοινωνίας και συνεργασίας και εισαγωγή νέες μορφές υβριδικής εργασίας (hybrid workplace).

ΨΗΦΙΑΚOΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜOΣ

30’ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Είστε έτοιμος/-η να οδηγήσετε την επιχείρησή σας στη νέα ψηφιακή εποχή;

Αν ναι, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και σύντομα, η ομάδα των experts, θα επικοινωνήσει μαζί σας για να χαρτογραφήσει τις ανάγκες σας.

Κλείστε online meeting →

Μιλήστε με την Εξυπηρέτηση Πελατών

Μιλήστε με έναν expert

Δωρεάν 30’ Συμβουλευτική

Ζητήστε μία

Demo Παρουσίαση

Μιλήστε με την

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε την

Τεχνική Υποστήριξη

Μετάβαση στο περιεχόμενο