Σχολική Μεταφορά

Ανακαλύψτε τις ειδικές λύσεις που προσφέρει η Telenavis στα Σχολεία που διαθέτουν οχήματα για Σχολική Μεταφορά Μαθητών και στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, όπως εταιρείες τουριστικών λεωφορείων που παρέχουν υπηρεσίες Σχολικής Μεταφοράς. Επιλέξτε τις εφαρμογές διαχείρισης στόλου και εργασιών, WorkForce Manager & Web NavFleet, και περιηγηθείτε στις σύγχρονες λειτουργίες τους.

Προγραμματίστε τις παραλαβές και τις παραδόσεις των μαθητών με ασφάλεια, ενημερώστε τους κηδεμόνες για το κάθε βήμα του δρομολογίου, προσαρμόστε τα δρομολόγια ανά πάσα στιγμή στις αλλαγές διευθύνσεων παραλαβής/παράδοσης, συσχετίστε οδηγούς με συνοδούς για αποδοτικότερη συνεργασία. Κρατήστε τους μαθητές και τους κηδεμόνες τους ασφαλείς κι ευχαριστημένους με ελαστικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις. Αξιολογήστε και κοστολογήστε τις ζώνες παραλαβής και παράδοσης και αναβαθμίστε τις υπηρεσίες της Σχολικής Παράδοσης.

Σχολική Μεταφορά

Μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση των Workforce Manager & Web NavFleet σήμερα

 • Διαρκώς ανανεωμένη και ψηφιοποιημένη βάση μαθητών
 • Αξιολόγηση κόστους για μεταφορά μαθητών σε απομακρυσμένες περιοχές
 • Κοστολόγηση μεταφοράς ανάλογα με το δρομολόγιο και ανάλογη χρέωση
 • Αναδρομολόγηση καθημερινά ανάλογα με τις στάσεις και τους μαθητές (διαφορετικές διευθύνσεις παραλαβής/παράδοσης μαθητών ανά ημέρα, απουσίες μαθητών κτλ)
 • Αναδρομολόγηση βάση κυκλοφοριακής φόρτισης δρόμων, έκτακτων συμβάντων και real time ενημέρωση κηδεμόνων
 • Αντιστοίχιση περιοχών, οδηγών και συνοδών
 • Παρακολούθηση παραλαβής-παράδοσης μαθητή μέσω της λειτουργίας POD (proof of delivery)
 • Αποστολή μηνυμάτων στους κηδεμόνες για ώρα παραλαβής/παράδοσης μαθητών (ενώ το παιδί μπορεί να παραδίδει/παραλαμβάνει πχ η γιαγιά ή κάποια νταντά, ο γονέας ενημερώνεται πως το σχολικό το έχει παραλάβει/παραδώσει. Η ενημέρωση φυσικά μπορεί να αποστέλλεται και σε αυτόν που θα παραλάβει το παιδί)

on demand demo

Μάθετε πως μπορείτε να επωφεληθείτε από την χρήση των εφαρμογών στον κλάδο της Σχολικής Μεταφοράς

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση των εφαρμογών της Telenavis. Ανακαλύψτε σύγχρονες λειτουργίες αυτοματοποίησης, διαμορφωμένες ώστε να καλύπτουν τις ανάγκες σας και λάβετε επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς.

Γιατί να επιλέξω τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis A.E. ;

 • Οι εφαρμογές της Telenavis A.E. είναι φιλικές προς το χρήστη και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
 • Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Telenavis A.E. στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
 • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
 • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται την Telenavis για τη διαχείριση των εργασιών και του στόλου των οχημάτων τους.
 • Οι χάρτες των εφαρμογών είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.

Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά.

Σας ακούμε

210 812 4111

support@telenavis.com

w

Chat με ειδικό

Μετάβαση στο περιεχόμενο