Διαχείριση στόλου οχημάτων χωρίς έντυπα (Paperless inventory & maintenance)

Ψηφιοποιήστε τις εργασίες διαχείρισης στόλου οχημάτων με την WorkForce Manager & Web NavFleet της Telenavis

 

Μεταβείτε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον οργάνωσης και διαχείρισης των εργασιών σας στο πεδίο. Οργανώστε τα δρομολόγια αποστολής και παράδοσης με οικολογική συνείδηση και επιλέξτε φιλικές προς το περιβάλλον διεργασίες για την εξοικονόμηση ενέργειας και κόστους. Ψηφιοποιήστε τις εργασίες σας με τη διαχείριση στόλου οχημάτων και λάβετε απολογιστικές αναφορές για την εξέλιξη και διεκπεραίωση τους ανά πάσα στιγμή. Επεξεργαστείτε το πελατολόγιο σας με διαδραστικές φόρμες, ενημερώστε το λογιστήριο σας αυτόματα και εξασφαλίστε την άμεση υπογραφή εγγράφων, χωρίς τη χρήση χαρτιού.

Διαχείριση στόλου οχημάτων χωρίς έντυπα (Paperless inventory & maintenance)

Με το WebNav Fleet και το WorkForce Manager μπορείτε να λαμβάνετε ψηφιακή ενημέρωση και να δημιουργήσετε ένα πλήρως ενημερωμένο status για τη ροή και την ολοκλήρωση των εργασιών. Το back office μπορεί πια να ενημερώνεται άμεσα από τον ίδιο το διανομέα, για την εξέλιξη μιας εργασίας με ψηφιακό τρόπο. Με τη χρήση ενός ενιαίου συστήματος ψηφιακής ανατροφοδότησης, αποφεύγονται οι χρονοβόρες τηλεφωνικές επικοινωνίες, τα γραπτά μηνύματα και οι αναφορές στο χαρτί.

Επωφεληθείτε από τους αυτοματισμούς ευφυών συστημάτων και ενισχύστε την ανάπτυξη και την κερδοφορία της επιχείρησής σας. Η ανάθεση εργασιών στο προσωπικό γίνεται αυτόματα και ψηφιακά σε καθημερινή βάση, ενώ μπορείτε να λαμβάνετε αναφορές, στατιστικά και δείκτες απόδοσης για οχήματα και εργαζομένους. Η Telenavis σας βοηθά να οργανώσετε τη ροή εργασίας του στόλου οχημάτων σας έξυπνα και ψηφιακά, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες για την εκπλήρωση των αναγκών ενός σύγχρονου κόσμου.

Βρείτε λύσεις στις ανάγκες σας με την Telenavis

  • Οργανώστε ψηφιακά τις εργασίες του στόλου οχημάτων
  • Αναθέστε εργασίες μέσα από ένα ενιαίο ψηφιακό σύστημα
  • Ακολουθήστε φιλικές προς το περιβάλλον πρακτικές
  • Ψηφιοποιήστε τα δεδομένα και λάβετε απολογιστικές αναφορές

on demand demo

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση των εφαρμογών σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση της WebNav Fleet της Telenavis με επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς.

Ενημερωθείτε για τους κλάδους εργασίας

Η δυνατότητα της paperless διαχείρισης στόλου οχημάτων εγγυάται αποτελεσματική εκτέλεση εργασιών και απευθύνεται σε επαγγελματίες στους κλάδους των:

Γιατί να επιλέξω τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis A.E. ;

  • Οι εφαρμογές της Telenavis A.E. είναι φιλικές προς το χρήστη και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
  • Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Telenavis A.E. στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
  • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
  • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται την Telenavis για τη διαχείριση των εργασιών και του στόλου των οχημάτων τους.
  • Οι χάρτες των εφαρμογών είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.

Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά.

Σας ακούμε

210 812 4111

support@telenavis.com

w

Chat με ειδικό

Μετάβαση στο περιεχόμενο