Συναγερμοί ελέγχου στόλου οχημάτων

Οι συναγερμοί ελέγχου στόλου οχημάτων εξασφαλίζουν την έγκαιρη ολοκλήρωση των εργασιών σας

 

Γνωρίστε την εφαρμογή διαχείρισης στόλου Web NavFleet της Telenavis και επιλέξτε το είδος του συναγερμού που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Λάβετε ειδοποιήσεις για κάθε δραστηριότητα του στόλου οχημάτων σας και ενημερωθείτε για τυχόν τεχνικά ή οδικά προβλήματα, που επηρεάζουν την διεκπεραίωση των εργασιών σας. Ελέγξτε την ταχύτητα των οχημάτων σας, την πορεία κίνησής τους, την κατανάλωση καυσίμων και τη θερμοκρασία των φορτίων σας. Οι συναγερμοί ελέγχου στόλου οχημάτων σας βοηθούν να εξοικονομήστε ενέργεια, βελτιστοποιήστε τα δρομολόγια σας και συμβάλλετε στην ασφάλεια των εργαζομένων σας.

Συναγερμοί ελέγχoυ στόλου οχημάτων

Πάρτε αποφάσεις έγκαιρα, για αλλαγές που χρειάζεται να συμβούν σε ήδη προγραμματισμένα δρομολόγια, διασφαλίζοντας τη σωστή, εντός χρόνου διανομή πακέτων και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών. Αντιδράστε γρήγορα και εξομαλύνετε το αποτέλεσμα αιφνίδιων περιστατικών, που μπορεί να προκύψουν εν κινήσει.

Ειδοποιηθείτε με συναγερμούς ελέγχου του στόλου οχημάτων, για τυχόν υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, που έχει τεθεί για κάθε όχημα. Λάβετε συναγερμούς στη στιγμή και ενημερωθείτε για τεχνικά προβλήματα, αλλαγές στις συνθήκες μεταφοράς ενός φορτίου, αναίτια απασφάλιση μιας πόρτας και πολλά ακόμη συμβάντα.

Οι συναγερμοί ελέγχου στόλου οχημάτων, δίνουν το μέγιστο περιθώριο αντίδρασης και σας επιτρέπουν να μεριμνήσετε για τη διόρθωση μιας ατυχούς κατάστασης. Ολοκληρώστε τις εργασίες με ποιότητα και συνέπεια, δείχνοντας ταυτόχρονα την πελατοκεντρική σας φιλοσοφία. Κερδίστε την απόλυτη εμπιστοσύνη των πελατών σας, διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό και ξεπεράστε καθημερινά εμπόδια του οδικού δικτύου και της διαδικασίας μεταφοράς φορτίων.

Επωφεληθείτε από τη λειτουργία συναγερμών με ειδοποίηση του Web NavFleet

  • Επιλέξτε ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα συναγερμών με βάση τις ανάγκες σας
  • Ενημερωθείτε για την κατάσταση του στόλου σας και των φορτίων σας
  • Λάβετε ειδοποιήσεις για τεχνικά προβλήματα σε πραγματικό χρόνο
  • Χρησιμοποιήστε το panic button για την ασφάλεια των οχημάτων & εργαζομένων σας

on demand demo

Ανακαλύψτε την λειτουργία συναγερμών με αποστολή ειδοποιήσεων της Telenavis σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση της Web NavFleet της Telenavis με επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς.

Εξερευνήστε τους κλάδους εργασίας

Οι συναγερμοί ελέγχoυ στόλου οχημάτων της Web NavFleet εγγυώνται την αποτελεσματική διαχείριση εργασιών και στόλου οχημάτων σας και απευθύνεται σε επαγγελματίες στους κλάδους των:

Γιατί να επιλέξω τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis A.E. ;

  • Οι εφαρμογές της Telenavis A.E. είναι φιλικές προς το χρήστη και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
  • Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Telenavis A.E. στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
  • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
  • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται την Telenavis για τη διαχείριση των εργασιών και του στόλου των οχημάτων τους.
  • Οι χάρτες των εφαρμογών είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.

Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά.

Σας ακούμε

210 812 4111

support@telenavis.com

w

Chat με ειδικό

Μετάβαση στο περιεχόμενο