Διαχείριση εργαζομένων στο πεδίο και οργάνωση των ραντεβού

Ελέγξτε σε πραγματικό χρόνο τους εργαζομένους σας στο πεδίο και βελτιστοποιήστε τις εργασίες σας

 

Παρακολουθήστε το στόλο οχημάτων σας ανά πάσα στιγμή στο πεδίο και επικοινωνήστε με τους εργαζομένους σας μέσω της εφαρμογής διαχείρισης εργασιών της WorkForce Manager. Ειδοποιηθείτε για υπάρχοντα προβλήματα κατά τη διεκπεραίωση των δρομολογίων σας, διερευνήστε τα αίτια, και ενημερώστε τους πελάτες σας με ακρίβεια, βασιζόμενοι σε στατιστικά στοιχεία που παρέχονται από την εφαρμογή. Οργανώστε τα ραντεβού σας αποτελεσματικά και ομαδοποιήστε τα σημεία εργασιών με ακρίβεια. Ενημερώστε τους πελάτες σας για το χρόνο παράδοσης και λάβετε πληροφορίες για τη βέλτιστη δρομολόγηση των εργασιών σας.

Διαχείριση εργαζομένων στο πεδίο και οργάνωση των ραντεβού

Η διαχείριση εργαζομένων στο πεδίο αποκτά το δικό της σύγχρονο και εξειδικευμένο εργαλείο. Οργανώστε το πρόγραμμα ημέρας των εργαζομένων σας αυτόματα, σύμφωνα με παραμέτρους που έχετε θέσει (πχ ελαχιστοποίηση κόστους). Επιβλέψτε τη ροή εργασίας κατά τη διάρκεια της μέρας. Ορίστε γεωζώνες και εξυπηρετήστε τις περιοχές ενδιαφέροντος με τον πλέον αποδοτικό τρόπο. Η εφαρμογή WorkForce Manager της Telenavis λύνει τα χέρια του υπευθύνου δρομολόγησης και αυτοματοποιεί τον προγραμματισμό εργασιών για μεταφορά φορτίου και αποστολή πακέτων.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μας, έχετε τη δυνατότητα για γρήγορη αντιμετώπιση έκτακτων συμβάντων στο πεδίο και διασφάλιση της έγκαιρης παράδοσης. Δημιουργήστε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, μέσα από τη συνέπεια, την ακεραιότητα και την αξιοπιστία σας. Βελτιστοποιήστε το έργο παράδοσης και επιτρέψτε στις έξυπνες τεχνολογίες, να αναβαθμίσουν τη διαχείριση εργαζομένων στο πεδίο προς όφελος της επιχείρησης. Ξεχωρίστε για τις καινοτόμες επιλογές σας και την άψογη εμπειρία εξυπηρέτησης των πελατών σας.

διαχείριση εργαζομένων στο πεδίο

Δρομολογήστε τις εργασίες σας με την Workforce Manager της Telenavis: 

  • Παρακολουθήστε το στόλο οχημάτων σας σε πραγματικό χρόνο
  • Επικοινωνήστε με τους οδηγούς, μεταφορείς και dispatchers
  • Οργανώστε το χρόνο και τα σημεία παράδοσης με ακρίβεια
  • Αντιμετωπίστε έκτακτα συμβάντα και ξεχωρίστε για τη συνέπειά σας

on demand demo

Περιηγηθείτε στην εφαρμογή για διαχείριση εργαζομένων στο πεδίο σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση της Workforce Manager της Telenavis με επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς.

Γιατί να επιλέξω τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis A.E. ;

  • Οι εφαρμογές της Telenavis A.E. είναι φιλικές προς το χρήστη και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
  • Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Telenavis A.E. στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
  • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
  • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται την Telenavis για τη διαχείριση των εργασιών και του στόλου των οχημάτων τους.
  • Οι χάρτες των εφαρμογών είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.

Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά.

Σας ακούμε

210 812 4111

support@telenavis.com

w

Chat με ειδικό

Μετάβαση στο περιεχόμενο