Αυτόματη ενημέρωση λογιστηρίου χωρίς έντυπα

Ψηφιοποιήστε τις εργασίες σας και μεταβείτε σε ένα paperless περιβάλλον για την ενημέρωση του λογιστηρίου σας

 

Επιλέξτε τo WorkForce Manager, μια εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης εργασιών και αυξήστε την αποδοτικότητα της επιχείρησης σας εύκολα και αποτελεσματικά. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα και συγκεντρώστε τις εργασίες σας σε ένα paperless ψηφιακό αρχείο. Λάβετε πρόσβαση σε ένα πλήρες ιστορικό κινήσεων και δημιουργήστε απολογιστικές αναφορές για κάθε σας εργασία, παρακολουθώντας το κόστος πραγμάτωσής τους. Μεταβείτε σε ένα φιλικό προς το περιβάλλον χώρο εργασίας και επιλέξτε την αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου σας χωρίς έντυπα.

Αυτόματη ενημέρωση λογιστηρίου χωρίς έντυπα

Με την paperless ενημέρωση λογιστηρίου, κάθε συναλλαγή που συμβαίνει στο πεδίο εμφανίζεται live και στο λογιστήριο της επιχείρησης. Έτσι, διασφαλίζεται η εγκυρότητα και η άμεση ενημέρωση της καρτέλας του πελάτη, χωρίς να απαιτούνται επιπλέον κινήσεις από την πλευρά του τμήματος εμπορικής διαχείρισης. Οι λύσεις της Telenavis ξεκλειδώνουν την αυτοματοποίηση στη μετάδοση πληροφοριών και γίνονται συγκριτικό πλεονέκτημα για κάθε επιχείρηση που διαθέτει τμήμα μεταφορών και logistics.

Ανατρέξτε σε δεδομένα προηγούμενων ημερών με ευκολία και δείτε στατιστικά στοιχεία σε αναλυτικές αναφορές, ώστε να συγκρίνετε παραμέτρους που σας ενδιαφέρουν. Μεταθέστε πόρους εκεί που πραγματικά χρειάζονται, βελτιστοποιώντας περισσότερες λειτουργίες με το υπάρχον δυναμικό σας. Αυξήστε την πιστότητα πελατών δείχνοντας οργάνωση, συνέπεια και διαφάνεια, από την αρχική επαφή μέχρι την τελική παράδοση της παραγγελίας.

Ενδυναμώστε τους διαύλους επικοινωνίας μεταξύ λογιστηρίου και τμήματος μεταφορών, με τη βοήθεια της ψηφιακής ενημέρωσης λογιστηρίου. Δείτε τις εργασίες σας να ολοκληρώνονται αποτελεσματικότερα και σε συνθήκες απόλυτης διαφάνειας.

Ενημερώστε το λογιστήριο σας με την εφαρμογή WorkForce Manager

H εφαρμογή διαχείρισης εργασιών της Telenavis:

  • Εγγυάται φιλικές προς το περιβάλλον διεργασίες και εξοικονόμηση ενέργειας
  • Οργανώνει την αυτόματη αποστολή λογιστικών εγγράφων στο λογιστήριο
  • Υποστηρίζει integration με τα υφιστάμενα ERPs (σε περίπτωση που υπάρχουν)
  • Συγκεντρώνει τις εργασίες σας σε ένα paperless ψηφιακό αρχείο

on demand demo

Ζητήστε μια δωρεάν παρουσίαση των εφαρμογών σήμερα

Επικοινωνήστε μαζί μας και λάβετε 30 ημέρες δωρεάν χρήση της WorkForce Manager της Telenavis με επαγγελματική υποστήριξη από τους ειδικούς.

Εξερευνήστε τους κλάδους εργασίας

Η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του λογιστηρίου σας και μετάβασης σε ένα ψηφιακό περιβάλλον εγγυάται αποτελεσματική διαχείριση εργασιών και απευθύνεται σε επαγγελματίες στους κλάδους των:

Γιατί να επιλέξω τα συστήματα διαχείρισης στόλου και εργασιών της Telenavis A.E. ;

  • Οι εφαρμογές της Telenavis A.E. είναι φιλικές προς το χρήστη και προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες πλοήγησης.
  • Με 21 χρόνια εμπειρίας, η Telenavis A.E. στοχεύει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και στη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης.
  • Η Telenavis είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο της Γεωγραφικής πληροφορικής και Business GIS τα τελευταία 16 χρόνια.
  • Οι μεγαλύτερες εταιρείες logistics του Ελληνικού χώρου εμπιστεύονται την Telenavis για τη διαχείριση των εργασιών και του στόλου των οχημάτων τους.
  • Οι χάρτες των εφαρμογών είναι οι πιο ενημερωμένοι και αξιόπιστοι της αγοράς, με γεωγραφικά δεδομένα που ελέγχονται διαρκώς από το τμήμα GIS της εταιρείας.

Επενδύουμε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και παρέχουμε την καλύτερη υποστήριξη στην αγορά.

Σας ακούμε

210 812 4111

support@telenavis.com

w

Chat με ειδικό

Μετάβαση στο περιεχόμενο