ΕΣΠΑ
telenavis

EΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Επενδύουμε με πίστη στους ανθρώπους μας

Επιλέγουμε ανθρώπινο δυναμικό με στόχο την ανάπτυξη και αναζητούμε ταλέντα που θα μοιράζονται το πάθος μας για δημιουργία και εξέλιξη.


Έλα στην ομάδα μας

Μας εμπιστεύονται περισσότεροι από 200 συνεργάτες

WORKING @ TELENAVIS

Μια ομάδα ταλέντων με προσανατολισμό στον εταιρικό και προσωπικό στόχο ανάπτυξης

Στα 23 χρόνια που αναπτυσσόμαστε, επιλέγουμε ανθρώπινο δυναμικό με υψηλή εξειδίκευση, εμπειρία και μεγάλους προσωπικούς στόχους που συναντούν τους στόχους της εταιρείας μας. Μέσα από την ομάδα προσφέρουμε μοναδική εμπειρία on boarding. Όλοι συμμετέχουν στα διαφορετικά projects, προσθέτουν τη δική τους νέα ματιά και εξοικειώνονται με το πολυεπίπεδο πεδίο δράσης της επιχείρησης. Η ατομική ανάπτυξη είναι προστιθέμενη αξία για την εταιρεία.

ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ

Γίνε μέλος μιας ισχυρής ομάδας τεχνολογίας και καινοτομίας

Διαλέξτε στον χάρτη των δραστηριοτήτων της Telenavis το δικό σας σημείο εξέλιξης. Συνεργαστείτε με τους καλύτερους, δημιουργήστε λύσεις για τους ισχυρότερους και αποκτήστε εξειδίκευση κι εμπειρία.

1

Μοναδική εμπειρία On boarding

Στην Telenavis, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να σας πλοηγήσουμε στους δρόμους της ατομικής και συλλογικής επιτυχίας με ενθουσιασμό κι αποτελεσματικότητα

2

Αποτελεσματικό Mentoring

Προσφέρουμε μια διαφορετική εμπειρία mentoring σε όλα τα επίπεδα, με διάρκεια και διακριτικότητα. Ο εργαζόμενος επιλέγει το πεδίο mentoring για αποτελέσματα και επαγγελματική εξέλιξη.

3

Oμάδα με κοινούς υψηλούς στόχους

Οι στόχοι μας είναι πάντα μεγάλοι και ο μόνος τρόπος να τους φτάσουμε είναι με συνεργασία. Τα αποτελέσματα αφορούν όλους μας και τα ανταμείβουμε ανάλογα

4

Εξειδικευμένη διαρκής εκπαίδευση

Η Telenavis χρησιμοποιεί και παράγει τεχνολογίες αιχμής και επιμένει στη διαρκή επιμόρφωση της ομάδας της. Προτείνει, δίνει ευκαιρίες κι ενθαρρύνει την ομάδα της για εκπαιδευτικά προγράμματα.

5

Αθλητικές δραστηριότητες

Η καθημερινότητα θα ήταν βαρετή χωρίς αθλητισμό. Κτίζουμε γερές σχέσεις μέσα από την αθλητική άμιλλα. Ο αθλητικός ανταγωνισμός στις μάχες των ομάδων paddle, basket και ποδοσφαίρου είναι αμείλικτες!

6

Εταιρικά εορταστικά events

Δεν χάνουμε ευκαιρία εορτασμού!
Η καθημερινότητα θα ήταν βαρετή χωρίς γιορτές. Γιορτάζουμε μαζί κάθε μικρή ή μεγάλη, ατομική ή ομαδική επιτυχία.

1/3 ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η Αλληλεγγύη μας δίνει κοινή κατεύθυνση

Επενδύουμε στις ανθρώπινες σχέσεις μέσα στην ομάδα μας και προς τους πελάτες μας. Δημιουργούμε ανθρωποκεντρικές και διεπιχειρησιακές σχέσεις, βασιζόμαστε στη συνεργασία και βάζουμε υψηλούς στόχους για άριστα αποτελέσματα.

2/3 ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η διαφάνεια μας ενώνει

Είμαστε ανοιχτοί και διαφανείς σε όλες τις ενέργειές μας για να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις των πελατών μας. Έχουμε τα εργαλεία και την ομάδα να υποστηρίξουμε τις δράσεις μας σε κοινή θέα, ώστε πελάτες και εργαζόμενοι να αισθάνονται ασφαλείς.

3/3 ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

Η υπευθυνότητα μας κάνει πιο δυνατούς

Δεν πουλάμε υποσχέσεις αλλά παράγουμε αποτελέσματα που κτίζουν δυνατές σχέσεις με τους πελάτες μας και μέσα στην ομάδα.

ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαθέσιμες θέσεις εργασίας

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας, συμπληρώστε τη φόρμα και γίνετε μέλος μιας ομάδας που στοχεύει ψηλά. Σας περιμένουμε!

.NET Developer Business Developer Manager


ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΣ;

Γίνετε μέλος της ομάδας μας

Συμπληρώστε τη φόρμα και ανυπομονούμε να σας συμπεριλάβουμε στην ομάδα επιτυχιών και υψηλών στόχων της Telenavis.

Δωρεάν 30’ Συμβουλευτική

Ζητήστε μία

Demo Παρουσίαση

Μιλήστε με την

Εξυπηρέτηση Πελατών

Καλέστε την

Τεχνική Υποστήριξη